EB Fonden

EB fonden är en fond där medlemmar i EB föreningen kan ansöka om medel för att få ett roligare, trevligare eller lättsammare liv. Under åren har föreningen bidragit till att flertalet medlemmar kunnat glädjas åt hjälpen vi kunnat ge. Välkommen in med din ansökan!

För att kunna ansöka om medel ur EB fonden krävs det att du är medlem i Svenska EB föreningen, fyller i ansökan samt skickar med ett intyg från din läkare som styrker din diagnos. Bifoga också ett personligt brev som berättar om din situation och hur bidraget från EB Fonden skulle kunna underlätta för dig. Ansökan behandlas och beslutas på ett styrelsemöte. EB föreningen har styrelsemöte 1 gång i månaden förutom under juni, juli och december.

Exempel på vad man kan ansöka om via EB Fonden är:

• Kurser, läger
  • Resor till läger eller liknande
  • Material/hjälpmedel
  • Behandlingar
  • Övrigt

Ansökningsformulär hittar du HÄR.

EB Föreningen Oktober 2015